[șters]
Am inceput Sertralina de vreo doua saptamani, 50 mg dimineata pentru depresie. Primele zile au fost cam ciudate cu greata, ameteala si parca eram mai nelinistit decat de obicei. Medicul psihiatru mi-a zis ca e normal si ca ar trebui sa se amelioreze.
Acum, dupa vreo doua saptamani, parca e un pic mai ok. Nu pot zice ca m-a schimbat complet, dar am observat o usoara imbunatatire.Ma ma simt mai putin coplesit si parca am mai mult chef de viata.
Voi cum ati simtit-o? Au trecut efectele secundare? Si cat de repede ati simtit ca incepe sa functioneze? Apreciez orice parere, chiar sunt curios daca mai e cineva pe aici care a luat si a avut experiente similare. Mersi!
catalin_alex
Salut Daniel! Am încercat și eu Sertralina acum câteva luni dar n-am putut să o duc prea mult. După vreo două-trei săptămâni de greață, amețeală și o stare de neliniște care parcă nu mai trecea am decis să renunț. Medicul psihiatru mi-a dat să încerc Trittico.
Pe Trittico m-am simțit mult mai ok, mai puține efecte secundare și parcă îmi dădea și un somn mai bun, că aveam insomnii nasoale înainte.
AndradaV
Buna
Am luat si eu sertralina timp de aproape un an pentru anxietate severa. Doza inițială a fost de 50 mg pe zi iar dupa cateva luni medicul mi a crescut o la 100.
Luam in fiecare dimineața si chiar m a ajutat sa imi controlez stările, eram mai calmă, gândurile obsesive se liniștiseră si atacurile de panica dispăruseră aproape complet.
Acum o luna am decis împreună cu medicul sa renunț treptat, am scăzut doza la 50mg timp de 2 săptămâni apoi la 25 mg pentru inca 2 săptămâni apoi am oprit complet. Problema e ca de cateva zile de cand nu mai iau nu ma simt deloc bine.Am amețeli, stari de nervozitate si o oboseală constanta. Uneori ma ia cu furnicaturi si simt ca mi se înmoaie picioarele.Gandurile negative au început să revină dar nu la fel de puternic ca inainte.Problema e ca aceste simtome ma fac sa mă gândesc daca nu cumva am greșit oprind tratamentul.