Felicia
Buna,
Eu și partenerul suntem împreună de 5 ani.
Problema e că in ultimul timp simt că s-a schimbat mult,în sensul că la început era foarte atent, îmi aducea flori, mă întreba cum mi-a fost ziua, chiar gătea uneori când știa că sunt obosită.
Acum parcă nu mai are ochi pentru mine, stă pe telefon și pe laptop non stop și nicodata nu găsește timp pentru noi.
De câte ori am discutat despre asta mi-a zis că e obosit de la muncă și că să nu-l mai bat la cap cu prostii. Știu că și el e stresat dar simt că nu mai face niciun efort pentru relația asta.
Uneori mă întreb dacă stă cu mine doar din obișnuință.E greu pentru că eu îl iubesc dar mă simt invizibilă pentru el.
Cum pot să readuc conexiunea în relația asta?
loredana_popescu
Eu cred ca ar trebui sa aveti o discutie mai serioasa, poate in weekend cand sunteti mai relaxati. Spune-i exact ce simti si fara reprosuri, explica-i ca te doare ca nu mai petreceti timp impreuna si ca ti-e dor de cum erati inainte.
Sa stii ca stresul ii face pe unii barbati sa se inchida in ei si sa uite de lucrurile care conteaza dar asta nu inseamna ca nu le mai pasa. Incearca sa-l atragi in activitati simple pe care sa le faceti impreuna: plimbari, vizionat filme. Poate doar are nevoie de un restart.
Dar daca vezi ca nici dupa asta nu arata vreun interes gandeste-te si la tine. Daca doar tu lupti e obositor si pe termen lung o sa te consume.