VMircea
Sunt casatorit de 10 ani cu sotia mea dar parca nu mai avem nimic in comun.
Nu avem copii desi am incercat mult timp si chiar am fost la mai multi medici si am laut amandoi diverse tratamente.
Tot procesul asta ne-a afectat pe amandoi dar in loc sa ne apropie parca ne-a distantat.
Acum tot ce facem e sa discutam despre facturi, cumparaturi, ce mai trebuie reparat prin casa, etc.
Nu am mai iesit nicaieri de ceva timp, nu mai facem nimic impreuna.
Am propus sa incercam o terapie de cuplu dar ea zice ca e inutil, ca nu ajua si ca asa se intampla in toate relatiile.
Sincer nu mi se pare deloc normal ce se intampla dar nu stiu ce sa fac, sunt intr-o etapa a vietii in care simt ca nu mai pot trai asa dar nici nu stiu daca sa mai lupt pentru relatie sau sa plec.
E o decizie extrem de grea mai ales după atatia ani impreuna. Ce ma sfatuiti sa fac?
stefan_1987
E clar ca situatia nu e ok si te cam consumi degeaba daca vezi ca ea nu face niciun pas. Daca deja i-ai propus sa mergeti la terapie si ea tot nu vrea, e destul de clar ca nu e dispusa sa faca mare lucru pentru relatie.
Stiu ca e greu dupa atatia ani impreuna dar trebuie sa te gandesti serios la tine. Daca nu mai ai energie sa traiesti asa poate ca e timpul sa vezi daca viata ta ar fi mai buna fara tensiunea asta continua. Nu zic sa iei o decizie la cald dar vezi clar ce vrei tu si daca mai ai ce construi acolo.. Uneori lucrurile pur si simplu nu mai merg si nu poti sa fortezi asta de unul singur. Bafta!