Oana buna seara, ma aflu intr-o perioada foarte dificila: de mai bine de o saptamana sunt deprimata, nu am energie pentru nimic si nu vad nicio cale de iesire. ma cuprind crize de plans si panica frecvent, iar sensibilitatea mea este extrem de crescuta; orice mic eveniment ma face sa plang, chiar si muzica de la radio ma afecteaza. cand vorbesc cu cineva, lacrimile imi curg din orice motiv. nu reusesc sa ies din starea asta, sa ma simt bine, sa traiesc momente de bucurie, care sunt atat de rare si de scurte...
EEA Oana Depresia te poate face mult mai sensibilă... Am trecut și eu prin aceeași stare la începutul tratamentului. Dacă tratamentul este bine ajustat ar trebui să te ajute să depășești această sensibilitate treptat...
Oana multumesc ca ti-ai facut timp pentru mine, da, iau bromazepam (seara) si Fluoxin, tot seara. am inceput acest tratament acum 2 saptamani dar in momentul de fata trec prin momente foarte dificile...
alex_98 Daca urmezi acest tratament de doar 2 saptamani inseamna ca este prea devreme sa vezi imbunatatiri. In general, efectele incep sa se simta dupa cel putin o luna. Daca dupa acest timp inca nu observi nicio schimbare sau te simti la fel de rau, ar fi bine sa discuti cu psihiatrul pentru a-l ajusta sau schimba. Iti doresc multa putere!
Oana stiu ca tratamentul are nevoie de timp, dar e greu sa traiesc fiecare zi asa... plang din orice si simt ca nu mai am control asupra emotiilor mele. incerc sa rezist si sa nu imi pierd speranta, desi uneori simt ca sunt blocata in starea asta. o sa vad cum evolueaza lucrurile si daca nu se schimba nimic, o sa vorbesc cu psihiatrul. va imbratisez!
Danuta87 imi pare sincer rau ca treci prin asta... stiu ca in astfel de momente fiecare zi pare o lupta fara sfarsit. e bine ca incerci sa rezisti si sa nu iti pierzi speranta si asta arata cat de puternica esti chiar daca acum nu simti asta. incearca sa iti acorzi tie insati aceeasi compasiune pe care ai oferi-o unei persoane dragi care trece printr-un moment dificil... esti mai puternica decat crezi si fi convinsa ca lucrurile se vor schimba chiar daca acum pare imposibil.